Vegetarische lasagna

Ingredienten:
1 courgette
3 medium zoete aardappels
100 gram verse spinazie
1 el olijfolie
3 el plantaardige melk
Zout
Peper
Knoflookpoeder
Kruiden naar smaak
In stapjes:
- Schil de zoete aardappels en snij deze in kleine blokjes. Laat ze zo 10-12 minuten koken in klein laagje water.
- Verwarm de oven voor op 225 graden.
- Schil de courget en snij in dunne plakjes.
- Bak ze in een koekenpan in de olijfolie bruin aan beide kanten.
- Stamp de zoete aardappel tot een puree. Voeg de plantaardige melk toe en de specerijen/kruiden naar smaak.
- Maak in de ovenschaal een 1e laag van de courget. Doe als 2e laag de zoete aardappel puree. Doe daar vervolgens de spinazie over heen en de geitenkaas als garnering.
- Doe dit ongeveer 12 minuten in de oven op 125 graden.
N.B. je kunt de courgette vervangen door aubergine.